svētdiena, 2010. gada 7. marts

Nodarbības - dekupāža un auduma ziedi


Auduma ziedi.
Tiks apgūtas prasmes veidot dažāda veida ziedlapiņas, veidot aizdares, dekorēt izveidotās puķes. Izgatavotas tiks vismaz 4 dažādas puķes (kā parādīja pirmo nodarbību pieredze, var paspēt arī vairāk - viss atkarīgs no iepriekšējām iemaņām, bet pie vismaz 4 ziediem tika katrs).

Nodarbības notiek 2 reizes, cena par abām nodarbībām kopā - Ls 18.00. Cenā iekļauti visi izmantotie materiāli. Līdzi jāņem savas šķēres auduma griešanai.
Bildes paraugiem, ko gatavosim: http://bildes.arc.id.lv/gallery/main.php?g2_itemId=28670

Tuvākais nodarbību laiks - 8. un 15. aprīlis (tās ir ceturtdienas), pl. 18.00 - 21.00

Dekupāža
Dekupāža ir virsmu apdares dekoratīvā tehnika, izmantojot salvetes vai dekupāžas papīru. Nodarbību laikā iepazīsiet materiālus, pamattehnikas un varēsiet savus izgatavotos darbus praktiski pielietot mājas interjerā.
Nodarbības notiek 2 reizes, cena par abām nodarbībām kopā - Ls 19.00, cenā iekļauti visi materiāli un dekorējamie priekšmeti.
Viss, kas jāņem līdz - labs garastāvoklis un darbošanās prieks.
Ieskats dažos darbu veidos: http://foto.inbox.lv/inga2000/dekupaza
Tuvākais nodarbību laiks - 10. aprīlis (sestdiena) abas nodarbības viena pēc otras ar nelielu pusdienu pauzi pēc vajadzības, pl.10.00 - 16.00

Nodarbības notiek Brīvības ielā, posmā starp Matīsa un Artilērijas ielu.

Pieteikšanās inga2000@inbox.lv
Rakstiet droši arī tad, ja piedāvātie laiki neder, bet interese mācīties ir, jo nākamās grupas tiek komplektētas pēc interesentu vēlmēm.
Laika posmā starp 13. un 20. martu atbilde var kādu brīdi kavēties, jo nebūšu Latvijā un būs ierobežota piekļuve pie datora.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru